Simone Tempestini: „Nu tot ce începe bine, se termină la fel”. Urmează încă șase probe speciale pe asfalt cu o lungime de 76,4 km

Prima parte a zilei de sâmbătă a fost una complet nebună în lupta pentru victorie în Junior WRC și WRC 3. Simone Tempestini a profitat de problemele lui Quentin Gilbert și a preluat conducerea, după care a pierdut tot avansul în urma unei pene de cauciuc.

tempestini jr la raliul spaniei

După evoluția bună pe macadam, în prima zi a Raliului Spaniei, Simone Tempestini a profitat sâmbătă de problemele lui Quentin Gilbert și s-a instalat la conducere, atât în WRC 3, cât și în Junior WRC. Astfel, după primele două speciale de sâmbătă, juniorul NRA avea un avans de aproape două minute față de Quentin Gilbert, avans pe care l-a pierdut însă pe speciala a patra a zilei. „Nu tot ce începe bine se termină la fel. Am fost cât se poate de prudent pe probe pentru a evita penele de cauciuc, dar pe ultima probă a primei bucle am pierdut tot avansul adunat astăzi. Nu am renunțat însă la luptă și voi face tot ce se poate pentru a recupera timpul pierdut”, a spus Simone Tempestini, în primul parc de service al zilei.

La cea de-a doua trecere pe probele de sâmbătă, Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi au reușit de fiecare dată timpi de top cinci și nu au renunțat la obiectivele stabilite înaintea acestei etape. „Duminică este o zi destul de lungă, cu șase probe speciale, așa că se mai poate întâmpla orice. Va trebuie să ne adaptăm ritmul la ceea ce se întâmplă pe probe și în funcție de asta vom ataca. Sper să terminăm pe podium și să adunăm cât mai multe puncte posibil, atât în WRC 3, cât și în Junior WRC”, a mai adăugat Simone Tempestini.

Raliul Spaniei, penultima etapă din mondialul de raliuri, se va termina duminică după parcurgerea celor șase probe speciale rămase, care au în total o lungime de 76.4 km.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.