Monica Niculescu: „Vreau să mai joc la Cluj pentru că mi-a plăcut enorm. Publicul a fost fenomenal”

Tenismena Monica Niculescu (31 WTA) a pierdut meciul cu Andrea Petkovic (30 WTA) în trei seturi, scor 6-0 / 6-7 (1) / 3-6, ducând scorul la 1-3 la general pentru reprezentativa Germaniei din play-off-ul Grupei Mondiale I a FED Cup, scor la care România retrogradează în a doua grupă.

Monica Niculescu, conf de pres Fed Cup Cluj (17.042016)

Românca s-a declarat impresionată de atmosfera creată de publicul clujean în Sala Polivalentă și a susținut că mai vrea să evolueze la Cluj în viitor, unde s-a simțit excelent și a fost foarte bine primită. În ceea ce privește eșecul suferit în fața sârboaicei și faptul că a avut două mingi de meci pentru victorie, Niculescu nu a reușit să își explice căderea în setul secund.

„A fost un meci interesant, am intrat foarte bine în joc, am câștigat cu 6-0 primul set, a fost primul meu meci pe zgură și mă bucur că m-am mișcat bine în teren, sper să o țin tot așa. Îmi pare rău că am avut atâtea șanse de a câștiga și poate dacă gândeam altfel acele servicii, rezultatul ar fi fost altul. Am revenit de la 4-1 în setul doi, mă simțeam bine în teren, știam că pot să o bat, dar nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat. Chiar am simțit că pot să câștig meciul, deși ea a avut 4-1 am revenit la 4-4. Publicul a fost fenomenal, îmi place să joc la Cluj și vreau să mai evoluez aici pentru că mi-a plăcut enorm”, a susținut Niculescu la conferința de presă după meciul cu Andrea Petkovic.

România a retrogradat în grupa a doua mondială din Fed Cup și rămâne cu o singură victorie în fața Germaniei, cea obținută de Simona Halep în meciul de sâmbătă împotriva Andrei Petkovic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.