Morcheeba nu mai vine la Electric City 2015

Vestea bună e că solista trupei Morcheeba, Skye Edwards, a devenit mamă, iar vestea mai puțin bună pentru fanii care îi așteptau la Cluj pentru Electric City (28 martie 2015), Morcheta nu va putea onora invitația organizatorilor pentru că artista are nevoie de odihnă și recuperare.

morcheeba-skye

Morcheeba a transmis că abia așteaptă să revină la Cluj: „Regretăm că nu putem fi acolo în 28 martie, așa cum ne-am propus. Skye și Morcheeba le mulțumesc tuturor fanilor din România pentru susținerea pe care le-au arătat-o și abia așteaptă să se întoarcă la Cluj în viitorul apropiat”, transmite trupa.

Pentru Skye, acesta este cel de-al patrulea copil, iar artista a spus întotdeauna că familia este sursa ei de putere și inspirație. „Avem acasă un colaj imens cu fotografii din vacanțe, de la zile de naștere și pozele de școală ale copiilor. Oricând am o zi mai grea, aceste imagini sunt cele care mă binedispun!”, spunea artista într-un interviu acordat presei britanice.

Electric City transmite felicitări unui artist care a fost, încă de la prima ediție ELECTRIC CASTLE, alături de festival! „Între timp, Electric City merge mai departe – căutăm un înlocuitor de același calibru, care să ofere fanilor o experiență de nota 10, și ne așteptăm să putem face un anunț în următoarele zile. În cazul în care, datorită timpului scurt pe care îl avem la dispoziție, nu vom găsi un înlocuitor pe măsură, cei ce veneau la Electric City pentru Morcheeba, își vor putea recupera banii plătiți pe bilet”, au precizat organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.