Muntele se mută la Decathlon

Centrul comercial Polus Center împreună cu Decathlon, Adventure Camp și Adventure Center îi invită pe clujeni weekendul acesta la un eveniment dedicat sporturilor montane. Aici, toți cei prezenți își vor putea testa abilitățile pe coarda slackline, vor putea învăța tehnicile de escaladă sau tehnicile de seoalpine de la specialiști în domeniu și vor putea câștiga numeroase premii.

Weekendul acesta între orele 12.00-17.00, clienții centrului comercial vor avea parte de experiențe inedite în cadrul unui eveniment dedicat spoturilor montane.

Adventure Camp și Adventure Center vor prezenta tehnici de escaladă pe panoul amplasat la intrarea 1 a centrului comercial și tehnicile de seoalpine pe coarda elastică din interiorul magazinului Decathlon.

Și asta nu este tot, sâmbătă 8 august, începând cu ora 15.00, în Piațeta Matei Corvin de lângă Biroul de Informații, va avea loc o competiție de ansamblare de corturi, unde cea mai spectaculoasă și rapidă deschidere va fi premiată.

Nici cei mici nu au fost uitați. Duminică, 9 august, în intervalul orar 15.00-16.00, copiii sunt așteptați în magazinul Decathlon unde se vor distra la concursul de treasure hunt și vor avea parte de multe alte surprize.

Muntele se mută la Decathlon

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.