Mureşan: „Terminăm pe locul doi în grupă, nu ne temem de nimeni în Liga Campionilor!”

Preşedintele „vişiniilor”, Iuliu Mureşan, susţine că CFR Cluj se poate gândi de acum la calificarea în optimile Ligii Campionilor. Acesta a dezvăluit că Rafael Bastos i-a spus chiar în dimineaţa zilei meciului că va marca la Braga, ceea ce s-a şi întâmplat.

Prima victorie a formaţiei CFR Cluj în grupele Ligii Campionilor le-a dat aripi conducătorilor din Gruia. Iuliu Mureşan a sărbătorit alături de jucători şi de staff-ul tehnic victoria obţinută la Braga, scor 2-0. Oficialul campioanei a mărturisit că se gândeşte serios la calificare după acest meci, iar CFR nu se mai teme de nicio adversară din Champions League.

„Locul doi va fi al nostru, eu zic că ne calificăm mai departe din grupele Champions League. Azi am arătat ca o mare echipă! Sincer, după acest meci nu ne mai temem de nicio echipă din Liga Campionilor. Ne putem bate cu oricine şi va trebui să dovedim asta în continuare”, a declarat Iuliu Mureşan.

Singurul motiv de tristeţe l-a reprezentat accidentarea lui Sougou.

„Sunt trist pentru ce i s-a întâmplat lui Sougou. El este acum la spital şi e supus unor investigaţii, sper să nu fie foarte grav. Am plătit scump şi această victorie. Până la urmă voi ajunge să joc eu dacă vor continua ghinioanele şi ni se mai accidentează şi alţi jucători”, a mai spus şeful din Gruia.

CFR Cluj a învins în această seară formaţia Sporting Braga cu scorul de 2-0, în debutul în grupa H a Champions League. Feroviarii sunt lideri după primul meci, iar în etapa viitoare vor întâlni pe teren propriu pe Manchester United, pe 2 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.