Debut cu dreptul în noua ediţie de Champions League. Braga – CFR Cluj 0-2!

Campioana României, CFR Cluj, a obţinut o victorie importantă la debutul în noua ediţie a Ligii Campionilor, 2-0 în deplasare, pe terenul formaţiei Sporting Braga, graţie a două goluri finalizate cu brio de portughezul Rafael Bastos în urma a două contraatacuri izbutite în prima repriză.

Feroviarii au obţinut primele trei puncte vitale pentru îndeplinirea obiectivului îndrăzneţ fixat de conducerea vişiniilor, unul din primele două locuri în grupa H, şi aşteaptă întâlnirea cu Manchester United din etapa a doua de pe prima poziţie în clasamentul grupei.

Ardelenii au început foarte bine partida şi au semnat primele ocazii ale partidei prin Rada (8) şi Kapetanos (16). Gazdele au replicat imediat prin două şanse mari de gol, dar „Super-Mario” Felgueiras a fost din nou îngerul păzitor dintre buturile CFR-ului. Ocaziile Bragăi s-au răzbunat peste numai un minut, Bastos a finalizat excelent un contraatac, după o pasă perfectă a lui Sougou (19). Portughezii au încercat să dea din nou o replică după primirea golului, dar de ghinion nu au dus lipsă. Ratările lui Salino (21), Eder (26, 27) şi Viana (29) l-au făcut pe Jose Peseiro să-şi pună mâinile în cap. Acelaşi Bastos a finalizat cu succes un nou contraatac al feroviarilor şi l-a învins pe Beto a doua oară (34).

CFR a reuşit să păstreze avantajul în repriza a doua reuşind un joc defensiv perfect, iar Felgueiras a păstrat poarta intactă până la final. Trei puncte magistrale care le dau băieţilor lui Andone încredere înaintea partidei din etapa a doua când la Cluj aterizează Manchester United.

Echipele de start:

CFR CLUJ: Felgueiras – Ivo Pinto, Cadu, Rada, Camora – Mureşan, Luis Alberto – Sougou, Bastos, Sepsi – Kapetanos

Rezerve: Stăncioiu, Piccolo, Godemèche, Rui Pedro, Aguirregaray, Nicoară, Bjelanović.

 BRAGA: Beto – Salino, Coelho, Vinicius, Ismaily – Custodio, Hugo Viana – Alan, Mossoro, Ruben Micael – Eder

Rezerve: Quim, Douglão, Ruben Amorim, Djamal, Paulo César, Hélder Barbosa, Zé Luis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.