„Zilele Recoltei” în weekend la Cluj. Peste 100 de producători autohtoni îşi expun marfa!

Iubitorii de produse autohtone se vor bucura de produsele a 120 de producători care îşi vor expune marfa la târgul „Produs de Cluj”, în cadrul evenimentului „Ziele Recoltei” din parcare hipermarketului Cora din cartierul clujean Grigorescu.

În cadrul evenimentului vor fi amenajate 60 de standuri, unde peste 120 de producători îşi vor promova marfa. Târgul începe vineri, iar timp de trei zile atmosfera va fi întreţinută de sute de interpreţi de muzică populară, printre care şi Aurel Tămaş şi Angela Rusu.

Vizitatorii târgului vor avea ocazia, pe lângă degustarea propriu-zisă a produselor, să achiziţioneze miere de albine, sucuri naturale, must, ceaiuri şi tincturi, uleiuri presate la rece, pâine de casă, palaneţe şi produse naturale pe bază de levandă. Alături de producătorii de legume, fructe şi flori, vor mai fi prezenţi şi mici producători de brânzeturi şi produse tradiţionale din carne.

Expoziţia cu vânzare va fi deschisă vineri între orele 12.00 şi 22.00, iar sâmbătă şi duminică între orele 9.00 şi 22.00. De asemenea, va fi organizată şi o tombolă tradiţională cu premii constând în produse din carne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.