Muzica anilor 80-90, extrem de iubită la Cluj – Ediţia a 5-a de We Love Retro a adus 10.000 de spectatori în Sala Polivalentă! CC CATCH, aplaudată la scenă deschisă! FOTO

Un nou eveniment desfăşurat cu sala arhiplină în BT Arena, ediţia cu numărul cinci a evenimentului devenit tradiţie la Cluj-Napoca, We Love Retro, un eveniment care reuşeşte să aducă an de an cei mai îndrăgiţi artişti ai generaţiei muzicii care au făcut furori în anii 80-90 şi să bucure mii de oameni cu piesele care le-au marcat multora dintre noi adolescenţa. Nostalgia vremurilor de atunci fac ca acest concept sa fie un succes notabil de la ediție la alta.

Anul acesta am avut şansa să îi vedem, live, pe artiştii ale căror piese am dansat cu toţii în adolescenţă, N-TRACE, CC CATCH, EAST 17, MASTERBOY şi Brooklyn Bounce DJ, iar hiturile lor au vibrat în polivalenta clujeană până târziu în noapte.

Seara a fost deschisă pe scena principală de veteranul DJ Sorin Lupaşcu, la ora 21:00, unul dintre pionierii distracţiei din perioada comunistă, iar apoi s-a mutat pe coridor, unde a continuat să mixeze pe celebrele sale vinyl-uri până în zori. El a venit la Cluj cu 3000 de vinyl-uri din colecţia sa impresionantă de circa 30-40.000, dar şi cu o orgă de lumini veche din 1976.

Foto © Vasile Manu
Foto © Vasile Manu
DJ Sorin Lupascu

Spectatorii au putut să îşi achiziţioneze băuturi pe baza token-urilor, preţul unui token fiind 7 lei, echivalentul unei beri la doză, suc sau apă. Un cocktail era 2.5 tokeni.

Primii artişti din line-up-ul ediţiei a cincea care au urcat pe scenă au fost cei de la N&D, în formula Nick şi Diana, iar din repertoriul lor nu au lipsit hiturile „Vino la mine”, „Vreau să plâng” şi „Nu vreau să te pierd”.

După o scurtă pauză de 15 minute, timp în care responsabili cu distracţia a fost DJ Alex & MC, au venit în faţa publicului cei de la N-TRANCE, care au oferit şi ei un concert din care nu au lipsit cele mai cunoscute piese ale lor, „Stayin Alive”, „Da ya think I’m sexy” şi „Set you free”.

Cu publicul încălzit şi în formă, CC Catch a urcat pe scenă în jurul orei 23:30, alături de cei doi dansatori ai ei şi le-a oferit spectatorilor un concert de neuitat, iar hiturile ei care răsună şi astăzi în toată lumea au fost cântate la unison de toată sala, „I can lose my heart tonight”, „Backseat of your Cadillac”, „Heaven and Hell” şi cea mai cunoscută dintre toate, „Cause you are young”.

Artista în vârstă de 54 an de origine olandezo-germană a fost aclamată şi aplaudată minute în şir de întreaga sală pentru prestaţia de pe scena We Love Retro, iar printre lacrimi şi vizibil emoţionată a reuşit să le mulţumească pentru această primire triumfală, alături de mesajul din suflet, „I Love you, Romania!”.

CC Catch a ţinut chiar să coboare de pe scenă şi să salute personal câţiva oameni din primele rânduri, iar câţiva mai norocoşi au reuşit chiar să îşi facă un selfie cu ea.

Chiar dacă mulţi spetatori au plecat după concertul lui CC Catch, distracţia a continuat cu MASTERBOY & Beatrix Delgado, urmaţi de trio-ul EAST 17, iar ediţia a 5-a de We Love Retro s-a încheiat cu mixurile veteranului Brooklyn Bounce DJ.

Foto © Masterboy (Vasile Manu)
MASTERBOY & Beatrix Delgado
MASTERBOY & Beatrix Delgado
EAST 17
EAST 17
Foto © East 17 (Vasile Manu)
Brooklyn Bounce DJ
Brooklyn Bounce DJ

Evenimentul a fost organizat de Spotlight.

Vom reveni în curând şi cu videouri de la concert

Foto © Gabor Istvan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.