Banca Transilvania va deveni partenerul FRF și va finanța naționalele de juniori

Banca Transilvania a devenit partener al oficial al fotbalului autohton printr-un contract cu Federaţia Română de Fotbal (FRF) pentru susţinerea echipelor naţionale de juniori.

BT va fi partenerul principal al echipelor U19, U18, U17, U16, U15, susţinând și U21, calificată la Campionatul European de Fotbal (EURO 2021), cu meciul de debut în 24 martie, la Budapesta.

„BT se implică în fotbal, dar de fapt investim în viitor, în naţionalele U21. Nu suntem «o bancă», ci banca antreprenorilor români, iar antreprenorii şi băieții de la tineret seamănă. Toţi au trecut de juniorat, trag tare şi au foamea succesului, pe care îl obţin cei cu gândul la muncă şi investesc în rezultate. La antreprenori şi la tineret important este să vedem că România creşte curajos”, a spus Omer Tetik, director general al BT. 

“Este o adevărată mândrie să aducem în familia fotbalului românesc un partener precum BT, liderul de piață din domeniul bancar din România și cea mai mare bancă din Europa de Sud-Est. Un brand național important vine alături de tricolorii U21 înainte de marea provocare din cariera lor, turneul final din Ungaria și Slovenia.

BT va fi sponsor principal pentru toate reprezentativele de juniori, alegând astfel să investească în viitorul fotbalului românesc. Prin acest parteneriat, se pun bazele și unui nou concept în fotbalul românesc prin dezvoltarea unui curs de educație financiară pentru tinerii fotbalişti”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele FRF. Banca din Cluj susţine şi alte sporturi din România, precum baschet, tenis, auto-moto.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.