Napoca Dog Show, expoziţie de câini la Expo Transilvania

expozitie canina expo transilvania 2014Asociaţia Chinologica Napoca a judetului Cluj vă invită în acest weekend la evenimentul Napoca Dog Show.

Sâmbătă, 15 februarie, începând cu ora 10.00, va avea loc expozitia Internationala CACIB, iar de la ora 16.00 expozitia de Club Dac Moloss şi respectiv expozitia de Club Ciobanesc German.

Duminică, 16 februarie, incepând cu ora 10.00, va avea loc expozitia internationala CACIB, sub denumirea de Napoca Dog Show, eveniment cu tradiţie in Cluj-Napoca.

Evenimentul va avea loc in incinta centrului expozitional ExpoTransilvania şi are ca scop arbitrarea câinilor cu pedigree înscrişi în concurs (expoziţie de frumuseţe), acordarea titlurilor de cel mai frumos câine al grupei (Best of Group) şi cel mai frumos exemplar al expoziţiei (Best in Show) în urma arbitrărilor făcute de 7 arbitrii din ţară şi străinătate.

Pe lântă expoziţia în sine, vizitatorii se vor putea bucura de demonstraţii de dresaj susţinute de către Asociaţia pentru Câini de Salvare Transilvania, Centrul Chinologic „Dr. Aurel Greblea-Sibiu”, Inspectoratul de Jandarmerie Judetean Cluj şi mai multe şcoli de dresaj din Cluj.

Unul dintre partenerii evenimentului, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj oferă posibilitatea celor prezenţi cu câini în expoziţie să-şi efectueze examinări medicale gratuite, în incinta standului pus la dispoziţie de catre ACHNapoca.

Preţul biletelor este de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii de peste 14 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.