Nasra e pe val – După ce l-a luat la rost pe Tișe, nici Emil Boc nu scapă de opoziția deputatului PSD Cluj: „PR-ul nu ține loc descongestionării traficului” – VIDEO

Deputatul Gabriel Horia Nasra, președinte interimar al PSD Cluj, face opoziție la administrația liberală care conduce Clujul, iar după ce duminică l-a luat la rost pe Alin Tișe pentru neasfaltarea unui drum județean important pentru turiști, spre Ciucea, nici primarul Emil Boc nu a scăpat de opoziția lui Nasra.

Iată mai jos comunicatul liderului PSD Cluj:

La început au fost promisiunile: Tunel și un parking subteran pe sub zona centrală a municipiului, linia de tramvai Cluj-Napoca – Florești, trenul de suprafață, trenul metropolitan, introducerea metroului în Cluj, construcția pasajului subteran în Mărăști (traversabil în 60 de secunde), pasajul de supratraversare peste calea ferată în zona Tăietura Turcului – Tudor Vladimirescu, finalizarea parkingurilor, park and ride pe terenul Aeroportului din Cluj.

Spre final de mandat începe PR-ul: „Mersul pe jos face piciorul frumos!” ne-a recomandat Emil Boc în 2018, în timp ce consilierii locali sunt total absenți în această speță, fără inițiativă.

„Descongestionarea traficului în municipiul Cluj-Napoca are nevoie de o nouă strategie, având în vedere cât s-a extins orașul. În primă fază cei din Primăria Cluj-Napoca trebuie să revitalizeze dialogul din zona metropolitană, cu localitățile învecinate, apoi, pleiada de promisiuni faraonice din ultimii ani trebuie analizate iar cele care nu sunt fezabile trebuie abandonate. În trecut s-au mai cheltuit inutil bani pe studii de fezabilitate pentru proiecte moarte încă din fașă, prin urmare o nouă viziune este necesară.Îi invit pe consilierii locali, a căror activitate lasă de dorit, să ia pulsul orașului. În ultimii trei ani circulația spre/dinspre Baciu și Florești în anumite intervale orare este un coșmar iar situația continuă să se agraveze” a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

One thought on “Nasra e pe val – După ce l-a luat la rost pe Tișe, nici Emil Boc nu scapă de opoziția deputatului PSD Cluj: „PR-ul nu ține loc descongestionării traficului” – VIDEO

  1. Dle Nasra, este ușor de a vorbi din vârful limbii conform “Programului de guvernare PSD”:((! Ar fi ideal șefii d-voastră de la București , care bagă România in datorii de miliarde de euro , să direcționeze fonduri să vă realizați cele propuse in “declarația politică” !Nu cred cârmacii Clujului la nivel de județ și municipiu sunt mai profesioniști în a volatiliza banii publici ca și “gulerele albe” brodate cu emblema trei trandafiri PSD ::((! Urăm OLAFului să recupereze banii subtilizați de la Adevărații cleptomani nu de la bietul contribuabil ::))!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.