Năstase scrie pe blog din închisoare: „Citesc mult, pregătesc un studiu despre formula optimă de reprezentare la UE”

Fostul premier al României, Adrian Năstase, a scris, pe blogul personal, că citeşte mult şi pregăteşte un studiu despre formula optimă de reprezentare a României la Uniunea Europeană, mărturisind că se consideră „într-un fel de cantonament”.

„Dragi prieteni, vă mulţumesc pentru comentarii şi pentru mesajele de încurajare. Le-am citit cu mare atenţie – ca de obicei – şi cu multă bucurie. Aflaţi despre mine că citesc mult şi că pregătesc un studiu despre formula optimă de reprezentare a României la Uniunea Europeană. Mă consider într-un fel de cantonament…”, scrie Năstase.

De asemenea, fostul premier scrie şi despre subiectul anchetelor recente făcute de procurori în legătură cu votarea la referendum.

„La mine nu au venit procurorii să verifice dacă am votat de mai multe ori, pentru că ei ştiu cel mai bine că scopul principal al condamnării mele a fost ca în anii următori, să nu votez deloc. Şi nici să fiu ales…”, scrie Năstase.

Acesta este în prezent încarcerat la Jilava, unde îşi ispăşeşte pedeapsa de doi ani cu executare la care a fost condamnat în această vară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.