Nesimțire á la Cluj. Orașul a devenit un haos din cauza trotinetelor verzi de la Bolt – FOTO

Încă de când au ajuns la Cluj-Napoca, trotinetele verzi de la Bolt au generat un interes foarte mare în rândul clujenilor și tot mai mulți le utilizează zilnic pentru plimbări.

Tarifele de utilizare a unei trotinete sunt foarte mici, pornirea costă 2 lei, iar minutul este 0.6 lei.

Două dintre problemele pe care le-au creat aceste trotinete în oraș sunt haosul și lipsa de respect față de regulile de circulație, tot mai mulți șoferi se plâng că „trotiniștii” se aventurează în trafic fără căști de protecție și sunt un pericol public.

De asemenea, mulți utilizatori ai acestui mijloc de transport alternativ circulă cu viteză foarte mare pe zonele pietonale riscând să lovească pe cineva.

O altă problemă pe care a generat-o fenomenul trotinetelor verzi la Cluj este faptul că după utilizare sunt lăsate care încotro, în mijlocul trotuarelor și chiar aruncate prin toate colțurile orașului, după cum bine se poate vedea în fotografiile de mai jos surprinse duminică, 9 august, pe strada Memorandumului.

3 thoughts on “Nesimțire á la Cluj. Orașul a devenit un haos din cauza trotinetelor verzi de la Bolt – FOTO

  1. Cei care folosesc biciclete și trotinete nu respectă nicio regulă de circulație. De exemplu, pe Bd.Eroilor circulă pe partea numerelor cu soț, adică nu pe banda dedicată lor. Fac slalom în viteză printre pietoni. Deci, poliția locală trebuie să ia măsuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.