Nevoia plaselor de protecție rezistente în construcții și agricultură!

Proprietarii de terenuri în zona rurală care au și pomi fructiferi sau o cultură de legume vor fi nevoiți să le protejeze periodic de dăunători sau de atacul graurilor ori altor specii de păsări care le pot distruge. Iar una dintre cele mai bune soluții pentru protecția culturilor o reprezintă plasele special create, atât din pastic realizate, cât și din sfoara si franghie.

plasa de protectie cultura

În agricultură, aceste plase de protecție se folosesc adesea în sere și solare, montându-se cu ușurință și oferindu-le plantelor șansa de a se dezvolta armonios și de a crește pe ele. Castraveții, roșiile, dar și alte plante, au nevoie să se cațere pe o plasă pentru a creștere în condiții foarte bune.

Plasele de protecție mai sunt folosite pentru acoperirea mașinilor de gunoi, a diverselor containere și pentru protecția perimetrului unei clădiri în construcție. Toate șantinere de construcții ar trebui să fie obligate de standardele Uniunii Europene pentru a monta aceste plase de protecție în interiorul sau să acopere imobilul aflat în construcție, însă acest lucru nu se întâmplă tot timpul. Plasele de protecție sunt pentru evitarea incidentelor neplăcute, cum ar fi: protejarea muncitorilor care pot aluneca de pe schelă și diverse obiecte care pot fi scăpate de la înălțime și accidenta trecătorii. Având în vedere că nu există încă reglementări clare privind montarea acestor plase de construcție pentru asigurarea protecției și o siguranță în plus, au loc frecvent accidente de muncă.

Plasele de protecție sunt confecționate 100% la comandă, conform cerințelor și nevoilor clientului, fiind realizate din material 100% polimiadă PA 6.6 de înaltă tenacitate sau polietilenă cu nod. Sunt protejate împotriva radiațiilor ultraviolete, iar grosimrea firului și mărimea ochiului pot fi realizate la cererea clientului.

Alte tipuri de plase sunt destinate zootehniei, așa numele voliere – realizate pentru a delimita perimetrele, terenurile de creștere a păsărilor, folosite adesea de fermele de familie, industriale sau crescătorii de păsări sau animale. Ar mai fi și plasele pentru capturarea animalelor sălbatice, peștilor sau păsărilor. Animalele se încurcă în plasă tip „năvod de pescuit”, dar fără să se rănească, urmând a fi recuperate și transportate în alte zone pentru repopulare.

Aceste plase de protecție reprezintă cea mai ieftină și simplă soluție, fără contracte suplimentare pentru montare sau întreținere. Se montează simplu și rapid, în câteva minute!

De aici puteți procura și afla mai multe informații despre toate tipurile de plase de protecție existente și comanda dacă aveți nevoie de un model.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.