Nici după vizita fostului premier Viorica Dăncilă nu s-a rezolvat problema la Salina Ocna Dej, iar minerii s-au blocat în subteran în semn de protest pentru neprimirea voucherelor de vacanţă

Zeci de mineri de la Salina Octa Dej au ajuns la capătul răbdărilor şi au luat decizia de a se bloca în subteran în semn de protest după ce nu şi-au primit voucherele de vacanţă promise. Nici după vizita fostului premierul demis Viorica Dăncilă lucrurile nu s-au rezolvat, potrivit MEDIAFAX.

Un angajat de la Ocna Dej a declarat că în jur de 30 de oameni s-au blocat în subteran în semn de protest pentru nerespectarea promisiunii pentru acordarea voucherelor de vacanţă.

Minerii blocaţi îi aşteaptă pe cei din schimbul doi, pentru a vedea ce decizie iau legată de protest.

„Am avut în cursul zilei de sâmbătă o întâlnire cu preşedintele Consiliului de Administraţie al Salinei Ocna Dej, luni ar trebui să aibă loc o şedinţă în care să se aprobe acordarea voucherelor de vacanţă. Ne-am săturat de promisiuni. A fost şi premierul Dăncilă la Dej, a vorbit ca să ni se rezolve problema, dar din păcate nu s-a întâmplat nimic„, a spus acesta.

Protestul angajaţilor de la Salina Ocna Dej, judeţul Cluj, a început în urmă cu o săptămână. Oamenii sunt supăraţi că nu primesc voucherele de vacanţă, în valoare de 1.450 lei sau 2.080 lei, aşteptate din august.

Salina Ocna Dej este o veche unitate minieră din Ocna Dejului, judeţul Cluj, specializată pe extracţia sării geme în stare solidă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.