Nicoară susţine că Dumitru Samson a fost trimis de la Bucureşti să supravegheze referendumul de la Cluj!

Preşedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, susţine că fiul vitrel al Ministrului Apărării, Dumitru Samson – urmărit penal de către DNA – a fost trimis de conducerea centrală a PNL pentru a supraveghea şi răspunde de referendumul de la Cluj. Nicoară a mai spus că se aşteaptă să fie citat de DNA Cluj.

„Dumitru Samson a fost trimis de la Bucureşti, de conducerea centrală a PNL, să supravegheze şi să răspundă de referendumul de la Cluj şi era firesc să îl primim în sediu şi să îi asigurăm toată logistica necesară pentru a supraveghea tot ceea ce se întâmplă pe teritoriul judeţului Cluj în ziua votului. Nu am ştiut nimic de bani, de cumpărarea de voturi, şi nu cred că s-a petrecut acest lucru. Domnul Samson a fost la Cluj, a fost în sediul PNL, şi ne-a întrebat cum se mişcă lumea, ne-a îndemnat să mergem să mobilizăm liberalii noştri să meargă la vot şi pe cunoştinţele lor. Este un lucru firesc, tot timpul a monitorizat procentele de prezenţă la vot în Cluj-Napoca şi în judeţ. Ştiu că a venit pe la amiază, în ziua referendumului, dar am vorbit foarte puţin cu dânsul pentru că am fost plecat mai mult pe teren. În sediul PNL erau mai mulţi colegi ai dânsului, dar nu i-am legitimat, pentru că nu se face aşa ceva, nu le-am cerut carnetul de partid”, a declarat Marius Nicoară, potrivit MEDIAFAX.

Senatorul PNL a mai menţionat că un sediu de partid este un loc public, la fel ca o biserică sau un spital, un loc destinat tuturor cetăţenilor, „de la cel mai sărac, la cel mai bogat, de la cel mai sărac spiritual la cel mai bogat spiritual, rolul unui partid fiind de a atrage cetăţenii şi voturile lor, şi nu facem niciun fel de discriminare”.

Nicoară a spus că în momentul de faţă există o dorinţă a celor care reprezintă instituţiile statului „de a demonstra că nu 7,5 milioane de români au votat împotriva lui Traian Băsescu, ci mult mai puţini”.

„Acesta este rolul desantului instituţiilor statului, lucru care nu l-au făcut la alegerile locale, deşi am făcut zeci de sesizări că am fost furat”, a spus el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.