Nightlosers lansează al patrulea album după cinci ani, pe 12 decembrie în My Way

După cinci ani de pauză, trupa clujeană Nightlosers , lansează al patrulea album, în localul de suflet al grupului muzical înfiinţat în 1994, My Way, miercuri, 12 decembrie 2012, de la ora 22:00. Costul biletului este de 20 de lei.

„Dorim să vă anunțăm lansarea noului album al formației Nightlosers, trupa noastră de suflet. Este un eveniment mare pentru ei, dar și pentru noi și bineînțeles pentru toți clujenii care vor dori să participe. Ei cântă senzațional doar că din păcate muzica lor nu e cunoscută de multă lume, este o muzică de nișă”, a declarat patronul grupului Janis, Adrian Munteanu.

Membrii formației au mărturisit că se află la al patrulea album pentru că preferă să lanseze un album bun decât cinci proaste. Aceştia au specificat că piesele de pe noul album păstrează același stil, dar sunt puțin mai comerciale.

„Albumul, care nu are încă titlu, păstrează stilul pieselor din trecut. Ne-am păstrat aceeaşi linie stilistică, piesele pe care le prelucrăm sunt mult mai cunoscute, mai comerciale și cu mai mult impact decât cele de pe albumele anterioare. Noi combinăm blues-ul cu folcorul din Ardeal şi nu numai. Piesele de pe celălat album erau cunoscute mai mult de cei care ascultau Blues, pe noul album avem și piese precum Hey Joe sau Shake Rock’n Roll „, a specificat Grunzo Geza, clăparul formaţiei Nightlosers.

 

 

One thought on “Nightlosers lansează al patrulea album după cinci ani, pe 12 decembrie în My Way

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.