Noi detinem solutia pentru problemele tale! Alege din oferta Smile Credit

Smile Credit este una dintre cele mai prestigioase institutii financiare nebancare din Romania, care isi desfasoara activitatea de peste 5 ani in conformitate cu cele mai stricte norme legale si deontologice in vigoare in domeniul financiar. S-a dezvoltat ca punct de sprijin pentru toate persoanele care, la un moment dat, au nevoie de a apela la un imprumut bancar.

Facilitatea obtinerii acestuia, cat si rapiditatea si flexibilitatea care se dovedesc la semnarea fiecarui contract, fac ca serviciile disponibile in oferta noastra sa fie cele mai potrivite solutii pentru orice problema ce are la baza o cauza financiara. Alege oferta IFN-ului Smile Credit!

Obtine imediat un imprumut de la Smile Credit

Oricine poate aplica pentru a obtine o linie de credit de la noi, in doar cativa pasi simpli, fara a fi nevoie sa va deplasati la sediul nostru. Este necesar doar sa incarcati o poza cu cartea dumneavoastra de identitate si un extras de cont in care urmeaza sa se vireze bani. Ulterior, puteti selecta suma dorita si perioada pe care sa se desfasoare contractul, care poate ajunge pana la 24 de luni. In functie de motivul pentru care solicitati imprumutul, dar si de veniturile dumneavoastra lunare, puteti alege suma necesitata, care nu poate depasi insa 2000 de lei. De asemenea, tot in aceasta etapa este necesar sa setati si o data scadenta, la care sa se achite in fiecare luna rata calculata.

Informatii cu privire la valoarea ratei puteti obtine inca dinainte sa faceti toate demersurile necesare, pentru a putea decide daca oferta furnizata vi se potriveste sau nu. Dispuneti asadar de un calculator online, cu ajutorul caruia sa navigati printre diferite variante de creditare. In acest moment puteti stabili valoarea ratei, in raport cu valoarea imprumutului total, dar si a perioadei de creditare.

Conditii necesare pentru a putea beneficia de serviciile noastre

Pentru a putea avea acces la serviciile noastre este necesar sa aveti implinita varsta de 18 ani si sa dispuneti de o sursa stabila de venit, fie ca este vorba de salariu sau chiar de pensie. In plus, veti avea nevoie si de un card bancar valid in care sa se poata vira suma imprumutata. Dincolo de aceste aspecte indispensabile in acest demers, nu va mai fi nevoie decat de aplicarea propriu-zisa la programul nostru.

Ce costuri implica un imprumut de la Smile Credit?

Prima luna vine cu avantaje in ceea ce priveste dobanda. Primele sapte ile din contract se calculeaza cu dobanda zero, urmand ca pentru urmatoarele trei saptamani din luna curenta sa se aplice un comision de doar 1,1% pe zi din suma de care ati beneficiat pana la momentul respectiv, iar restul perioadei se calculeaza cu 1,1% pe zi din suma totala.

Solutii imediate pentru orice problema

In ceea ce priveste oferta noastra de credite, ne-am dorit sa putem pune la dispozitie o solutie optima pentru fiecare problema cu care se confrunta potentialii nostri clienti. Astfel ca, am dezvoltat mai multe variante de credite dintre care acestia sa aleaga, in raport cu particularitatile situatiei financiare in care se gasesc la momentul aplicarii pentru una dintre optiunile noastre.

Avand in vedere aceste aspecte, in momentul in care va hotarati sa colaborati cu noi in vederea obtinerii unui credit, trebuie sa aveti in vedere ca exista variante multiple dintre care puteti sa alegeti, dintre care cele mai populare sunt: creditele de nevoi personale, credite pana la salariu, pentru pensionari, credite urgente sau credite pentru doar trei luni. Astfel ca, in functie de nevoile dumneavoastra, le puteti analiza pe fiecare si, cu ajutorul serviciilor noastre de consultanta, sa decideti care dintre acestea reprezinta cea mai buna solutie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.