Nail-Art de calitate cu produse moderne marca FSM!

Saloanele de înfrumusețare și centrele de Nail-Art, în special, au nevoie continuu de cele mai moderne produse pentru a realiza lucruri extraordinare! Este vorba despre produse profesionale și semiprofesionale dedicate îngrijirii unghiilor care nu trebuie sa lipsească din nici un astfel de salon de înfrumusețare.

Un foarte interesant distribuitor de astfel de produse este magazinul online FSM Romania. De aici puteți cumpăra atât produse proprii marca FSM cât și produse fabricate de alte branduri, la fel de cunoscute în întreaga lume. Prețurile nu sunt foarte mari, frecvent există și reduceri, comenzile mai mari de 250 de lei fiind expediate în mod GRATUIT. Este foarte interesantă colecția de oje semipermanente, de geluri construcții, geluri color și decoruri unghii. 

Aceste produse au devenit foarte căutate și folosite în România datorită următorului avantaj important: raportul calitate/preț este excelent!

 Recomandările noastre

Gel UV construcție FSM 15 ml

Sunt geluri care se usucă cu ajutorul lămpii UV sau LED. Este autonivelant, nu curge și este de consistență vâscoasă. Este foarte ușor de lucrat cu el. Se usucă foarte rapid. Deoarece nu este un gel construcții de tip 3 în 1, necesită aplicarea unor soluții de pregătire. Poate fi combinat cu orice tip și marcă de soluții de pregătire de tip primer, base, finish, etc. După deschidere poate fi folosit timp de 12 luni. Prețul produsului este în acest moment de numai 16,90 lei.

Ojă semipermanentă FSM 

Este o ojă cu care se lucrează foarte ușor chiar și acasă. Multe fete tinere o preferă deoarece se îndepărtează mult mai ușor decât gelurile color. Este accesibilă din punctul de vedere al prețului. 

Modul de aplicare este identic cu al multor alte tipuri de oje semipermanente. După curățare și pregătire, se aplică un strat subțire de primer. Apoi se va aplica și un strat de tip Base Coat. Uscarea se va face cu ajutorul lampii de unghii UV sau LED. Acest tip de ojă se aplică în două straturi subțiri. Fiecare strat trebuie bine uscat în lampa LED sau UV. 

Pentru o bună securizare și pentru o formă strălucitoare, la final se va aplica un strat de Top Coat. Și acesta va trebui uscat într-un mod asemănător.  Se îndepărtează la fel de ușor ca și atunci când se aplică. Este nevoie de o soluție de tip Remover sau chiar și cu acetonă o puteți șterge foarte bine. Se tamponează bine fiecare unghie în parte și se va înfășura cu dischetele îmbibate în soluția pentru ștergere.  Mai există și posibilitatea de a o îndepărta cu ajutorul pilei electrice, dacă ați decis să vă îngrijiți unghiile într-un salon de manichiură. Din punctul de vedere al rezistenței, dacă este corect aplicată, va rezista până la 4 săptămâni. Produsele merită testate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.