Noi restricții de circulație în Florești pentru finalizarea unor lucrări de modernizare a drumurilor

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a anunțat impunerea unor restricții de circulație pentru finalizarea unor lucrări de modernizare pe anumite drumuri și trotuare.

Suntem nevoiți să impunem anumite restricții de circulație în Florești pentru a finaliza lucrările de modernizare drumuri și trotuare. Îmi doresc ca investițiile care urmează să aibă loc în următorii ani, în infrastructura din Florești, să fie cât mai putin intruzive și să ingreuneze cat mai puțin traficul.

Tocmai din acest motiv am cerut ca aceste lucrări să fie făcute pe timpul nopții. S-a ajuns totuși la punctul la care pentru finalizarea acestor lucrări suntem nevoiți să impunem următoarele restricții:

Linia de autobuz M22 – În perioada 02-07 august a.c. aceasta linie își va suspenda traseul pe zona străzilor Șesul de Sus si Dumitru Tăuțan. Această linie va circula deviat pe traseul DN cu întoarcere la sensul giratoriu din Luna de Sus.

Trafic Rutier – În perioada 5-7 august va fi interzis în totalitate traficul rutier si pietonal pe străzile Șesul De sus și Dumitru Tăuțan.

Variante alternative:

Varianta 1: Ieșire din str. Urusagului nr 22 str. Catanelor nr 9 continuare până pe str Porii, respectiv Eroilor;
Varianta 2: str. Urusagului 109 str. Catanelor str. Porii 134 respectiv Eroilor;
Varianta 3: capăt de Șesul de Sus DN1 Drumul Agricol.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe perioada acestor lucrări si vă asigur de toată implicarea mea pentru ca acestea să fie finalizate cât mai rapid posibil”, a transmis edilul Floreștiului, Bogdan Pivariu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.