S-a inaugurat Clinica de Hematologie pentru transplant medular din cadrul Institutului Oncologic „Prof. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca

Vineri, 30 iulie, în cadrul Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” a fost inaugurată Clinica de Hematologie pentru transplant medular, în prezența primarului Emil Boc și a autorităților locale.

Am participat astăzi la inaugurarea celei mai noi Clinici de Hematologie din România, la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” din Cluj-Napoca. Această investiție permite de acum realizarea procedurii de transplant medular şi în orașul nostru, extinzând astfel capacitatea de transplant medular la nivel naţional.

Cu această ocazie, am transmis conducerii institutului și corpului medical un mesaj de apreciere și mulțumire pentru serviciile pe care le oferă. Eforturile pe care acești oameni le depun merită tot respectul și susținerea noastră. Datorită lor, Clujul este un centru de excelență în medicină.

Aparatura medicală performantă, profesionalismul medicilor, managementul de calitate și nu în ultimul rând implicarea întregului personal auxiliar contribuie la performanța rezultatelor în tratamentul pacienţilor oncologici”, a declarat Emil Boc.

Noua construcţie prevede o structură dispusă pe patru niveluri, care include 56 de paturi pentru servicii medicale acordate în regim de spitalizare continuă şi 7 paturi pentru servicii medicale în regim de spitalizare de zi.

Noua clinică de Hematologie va prelua întregul personal medical care funcționează în prezent în Secția de Hematologie a IOCN.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.