Nominalizează tinerii cu merite deosebite la Gala Națională a Societății Civile Tinere 2015

În Capitala Europeană a Tineretului 2015 au început înscrierile și nominalizările pentru recunoașterea tinerilor „schimbă-lume” din România.

gala societatii civile tinere din romania la cluj 2015

Dacă ai un prieten care mereu transformă ideile în realitate? Un coleg care neîncetat încearcă să îmbunătățească lucrurile din jurul său? Știi pe cineva care niciodată nu se teme să încerce ceva nou și să riște în folosul comunității?

Atunci trebuie să îi spui de Gala Națională a Societății Civile Tinere din România.

Evenimentul oferă recunoaștere tinerilor din toată țara, care își urmează visurile cu îndârjire, care trec obstacole și care, zi de zi, obțin rezultate înspre a crea lumea în care își doresc să trăiască.

Tinerii între 14 și 35 de ani cu rezultate deosebite în domeniul lor de activitate se pot înscrie până la data de 5 noiembrie 2015. De asemenea, dacă știi tu un astfel de tânăr, îl poți nominaliza în această perioadă pe website-ul evenimentului, www.galasocietatiiciviletinere.ro.

De ce să te înscrii?

În primul rând, înscrierile sunt jurizate de specialiști cu expertiză în domeniul lor de activitate. Acest fapt îți va oferi recunoaștere atât în comunitatea în care te implici, cât și în fața altor persoane care deja activează în aria ta de interes. Mai mult, premiul la Gala Națională a Societății Civile Tinere înseamnă un feedback obiectiv și totodată pozitiv referitor la munca ta de până acum, la rezultatele obținute. Un impuls de a continua pe drumul ales și de a crede mai departe în ideile tale și în efortul depus pentru a le realiza.

Ariile în care se caută „cei mai cei” tineri din România:

  • artă
  • sport
  • business
  • voluntariat
  • mediu
  • educație
  • cercetare
  • inovație
  • IT
  • umanitar

Știm că pentru a schimba lumea, comunitate cu comunitate, idee cu idee, ai nevoie de foarte multă forță și tărie de caracter. Ai nevoie ca uneori, pe parcurs, să simți susținerea celorlalți, iar Gala Națională a Societății Civile Tinere reprezintă unul dintre aceste momente. În care primești din partea tuturor încurajarea, aprecierea și recunoașterea necesare pentru a continua pe drumul pe care l-ai ales.

Despre Gala Națională a Societății Civile Tinere din România

Evenimentul este organizat de Ministerul Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj și Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca împreună cu The Duke of Edinburgh’s International Award România, în parteneriat cu Federația SHARE Cluj-Napoca.

Cu sprijinul Ministerului Educației și Cercetării Științifice, Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și Direcției Județene pentru Sport și Tineret Covasna.

Sectorul de tineret din România susține Gala Națională a Societății Civile Tinere – CTR, FTR, CNE, ANOSR, USR, UNSR.

Gala de premiere va avea loc pe data de 14 noiembrie în Capitala Europeană a Tineretului Cluj-Napoca 2015. În cadrul festivității, invitații și susținătorii tinerilor vor avea ocazia de a cunoaște proiectele câștigătoare și nu numai.

Va fi selectat câte un proiect, un tânăr sau o echipă care a lucrat împreună la realizarea acestuia, pentru fiecare domeniu în parte. La prima ediție, peste 120 de tineri s-au înscris sau au fost nominalizați pentru a obține aceste premii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.