Noua școală din Florești a primit autorizația de construire. Cine a câștigat licitația?

Primarul Horia Șulea a anunțat că a fost semnată autorizația de construire a noii școli din comuna Florești, investiție de 8.082.577,10 lei, fonduri proprii ale administrației publice floreștene.

Asocierea SC COLDEA CONSTRUCTII + SC DICO TIGANAS SRL a fost entitatea juridică care și-a adjudecat licitația de la finele anului trecut, acum urmând construirea propriu zisă. Proiectul se referă la „Proiectare şi lucrări de construire şcoală, P+2E, împrejmuire, branşamente şi utilităţi, pe strada B-dul Cetatea Fetei”.horia sulea

„Floreștiul cunoaște o explozie demografică deosebită, fiind o comună cu o populație extrem de tânără. Gândim în viitor şi trebuie să luăm în considerare necesităţile viitoare ale floreştenilor. Micii floreșteni de azi vor avea nevoie în doar câțiva ani de o școală, așa că această investiție era o prioritate pentru noi. Noua construcţie va fi una predominant cu destinaţie şcoală, dar este posibil să realizăm, în funcţie de nevoi şi o serie de clase de liceu. Oricum, destinaţia este strict pentru educaţie”, a spus primarul comunei Florești, Horia Șulea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.