Sorin Apostu rămâne în continuare în arest!

Magistraţi Curţii de Apel Mureş au respins cererea de eliberare din arest a fostului primar al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu.

Judecătorul Floare Găzdac s-a pronunţat astăzi în Dosarul Apostu, în legătură cu legalitatea şi menţinerea arestului preventiv în cazul fostului edil, dar şi asupra cererii omului de afaceri Călin Stoia, implicat şi el în acelaşi caz, de ridicare a interdicţiei de a părăsi ţara. Judecătorul a decis menţinerea stării de arest preventiv în cazul lui Sorin Apostu, respingând cererea ca nefondată, iar în cazul Stoia, Floare Găzdac a respins cererea de ridicare a interdicţiei de a părăsi ţara şi cererea de a lua legătura cu doi dintre martorii adunaţi până acum.

Judecătoarea Mihaela Creţu cea care a fost prezentă la toate termenele de judecată din momentul mutării dosarului la Curtea de Apel Mureş a făcut în cursul acestei luni o cerere de abţinere în dosarul lui Apostu, iar aceasta a fost aprobată.

Fostul primar al Clujului se află în arest de aproape 10 luni, fiind acuzat de procurorii DNA de luare de mită, spălare de bani, trafic de influenţă şi fals.

Următorul termen este pe 17 septembrie, când vor fi audiaţi 10 martori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.