Trupa Iris merge mai departe, fără solistul alături de care a cântat 32 de ani! Vezi cine îl va înlocui pe Cristi Minculescu!

Solistul vocal al trupei Iris, Cristi Minculescu, s-a decis să pună punct colaborării cu trupa care a definit rock-ul românesc, alături de care a cântat 32 de ani.

Vestea a apărut în mod oficial pe site-ul oficial al trupei Iris, dar cu toate astea, au apărut câteva zvonuri despre retragerea lui Minculescu în ultimul timp.

„Începând cu data de 3 septembrie 2012, Cristi Minculescu părăseşte grupul Iris. Activitatea formaţiei va continua, avându-l ca solist pe Toni Șeicărescu (ex-Direcţia 5 – n.red.)”, potrivit anunţului postat pe pagina web trupairis.ro.

Potrivit unor informaţii din anturajul trupei, relaţiile dintre Cristi Minculescu şi ceilalţi membri ai trupei au devenit tensionate după ce solistul a fost supus transplantului de ficat.

De asemenea, soţia solistului a declarat, pentru cotidianul jurnalul.ro, că decizia „nu poate fi nicidecum speculată sau interpretată, pur şi simplu, nu mai are chef, nu mai vrea să cânte”.

„E trist că se întâmplă aşa ceva, când pierzi un coleg de formaţie. Cristi a spus că nu mai vrea să cânte cu noi pentru că nu-i mai convine cât câştigă în România. Dar Iris e mai mult decât un grup rock, e un simbol al rock-ului din România şi de aceea va merge mai departe. Cu Tony Şeicărescu vom înregistra, cât de curând, o piesă nouă şi până la anul, un nou album. Oricum, Iris merge mai departe!”, a declarat liderul formației Nelu Dumitrescu pentru jurnalul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.