Noua „Televiziune a Poporului” – Vătafu TV, televiziunea lui Miron Cozma

Miron Cozma, noul mogul TV, se gândeşte la o colaborare cu Marinela Niţu, la televiziunea Vătafu TV, cu sediul în Popeşti Leordeni, deşi ei nu mai formează un cuplu din februarie. „Este o femeie frumoasă, deşteaptă, cu o voce de aur, pe care încă o ascult în maşină”, o laudă acesta.

miron cozma

Televiziunea de la ţară a lui Miron Cozma (60 de ani) are lipici la femeile frumoase, dornice de afirmare. Luceafărul Huilei a primit deja sute de CV-uri în vederea angajării la postul Vătafu TV, însă promite că, în calitate de director de programe, va fi selectiv: „Noi suntem televiziunea poporului, oricine are o şansă, numai că nu facem circ, nu vreau curvăsăreală. Voi angaja doar femei cu creier, deştepte, care au ceva de spus, nu contează că sunt blonde, brunete sau roşcate”, a spus fostul lider al minerilor, potrivit click.ro.

Printre numele sonore care au acceptat să lucreze pentru televiziunea unde Miron Cozma este director de programe, se numără, potrivit acestuia, designerul Rita Mureşan şi politicianul Călin Popescu Tăriceanu: „Suntem noi mici ca televiziune, însă creştem, şi avem un plus. Nu stăm cu lacătul la gură, dezbatem nereguli, probleme şi tot ce ţine de populaţie. Tăriceanu probabil va vorbi despre economia ţării, despre politică, iar Rita Mureşan va avea o emisiune despre modă şi una despre viaţa spirituală, ea practică şi terapia cu îngeri”, ne-a dezvăluit Cozma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.