Peste 15.000 de oameni au luat cu asalt Băile Cojocna în acest weekend

Băile sărate de la Cojocna sunt și în această vară una dintre principalele locuri de relaxare ale clujenilor. În acest weekend peste 15.000 de oameni au ales să se bălăcească în cele două lacuri cu apă sărată amenajate în stațiunea clujeană. Vremea excelentă, apa caldă, grătarele și berea au fost ingredientele unul sfârșit de săptămână plăcut și relaxant pentru toți cei prezenți. Printre ei s-au aflat și numeroși apahideni. Nu este o noutate că stațiunea Cojocna este preferata apahidenilor, fiind cea mai apropiată și având prețuri accesibile pentru toate buzunarele, potrivit apahida.ro.

baile cojocna_bai

Apa de la Cojocna este foarte sănătoasă, băile în această apă fiind indicate pentru tratarea afecțiunilor reumatismale (artroze, poliartroze, spondiloze, tendinoze), endocrine și ginecologice. Gradul de salinitate al apei urcă până la are o salinitate de 109,8 g/l, în lacul mare.

Special pentru copii s-a amenajat un bazin cu apă dulce, care este funcțional și le permite celor mici să se bălăcească în voie.

În acest sezon prețurile sunt 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulți. De asemenea taxa de parcare este de 10 lei, la fel ca și taxa pentru șezlong. Programul de functionare este de luni până duminică între orele 7-19.

Una din marile probleme ale acestei stațiuni este starea drumului județean Apahida-Cojocna. Consiliul județean a promis că va reabilita acest drum și a reușit să repare aproximativ 3 km, ar mai fi încă 3 km de reparat urgent pentru a putea circula fără probleme spre această destinație de vară, până atunci circulați cu mare atenție la gropi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.