Noul proiect al Universităţii Cluj va beneficia de sprijinul veteranilor

Managerul sportiv al Universităţii Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a reuşit să îi convingă pe veteranii Alexandru Păcurar, Gabriel Giurgiu, Octavian Abrudan şi Dorin Goga, jucători crescuţi la club, să se alăture noului proiect în Liga a 4-a şi să aducă un plus de experienţă lotului tânăr.

fb_img_1473313979114

Cei patru au acceptat această nouă provocare în cariera lor şi s-au alăturat lotului condus de Marius Popescu şi Zsolt Szilagyi, efectuând deja şi primele antrenanente în culorile alb-negre.

Asemenea celorlalți trei nou-veniți, Goga (32 de ani) este un produs al Universității Cluj, echipă pentru care a jucat în perioada 2003-2008, fiind apoi transferat de Politehnica Timișoara. Atacantul clujean a mai evoluat în carieră pentru Rapid București, Hapoel Ramat Gan (Israel), Dinamo Tbilisi, HRB Yiteng (China) şi ASA Târgu Mureș, CV-ul său fiind completat în 2015 cu o revenire în Banat, la ACS Poli Timișoara, echipă de care s-a despărțit în această vară. La nivelul Ligii I, a strâns 159 de meciuri și a marcat 39 de goluri

Universitatea Cluj va debuta în Liga a 4-a sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 17:00, pe Cluj Arena, împotriva echipei ACS Unirea Tritenii de Jos.

Foto: Dan Bodea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.