Noul sezon 2021 al târgului tradițional Produs de Cluj se deschide la Iași

Asociația Produs de Cluj dă startul sezonului 2021 al târgurilor destinate producătorilor și meșterilor tradiționali. La invitația Palas Mall, organizația clujeană va fi prezentă în perioada 21 – 24 ianuarie la Iași.

La expoziția din capitala Moldovei vor participa parteneri tradiționali ai Asociației care vor expune dulcețuri, gemuri, sucuri și siropuri naturale, conserve din fructe și legume, produse apicole, brânzeturi și dulciuri de casă.

Toate acestea sunt preparate după rețete tradiționale în ferme de familie. De asemenea, artizanii vor oferi iubitorilor de autentic costume populare și accesoriile necesare acestora, produse vestimentare și bijuterii lucrate de mână.

Târgul Produs de Cluj este prezent pentru a șaptea oară cu o manifestare expozițională la Iași, toate marcând evenimente importante pentru oraș, de la aniversarea unor momente istorice importante la vizita suveranului pontif.

Pe întreaga durată a evenimentului, expozanții vor respecta toate regulile în vigoare impuse prin normele legislative specifice stării sanitar-epidemiologice, de la purtarea măștii și distanțare socială până la dezinfecția mâinilor și a suprafețelor de expoziție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.