Nu au reușit să spargă „Sticla”! Prima remiză pentru „U” Cluj în eșalonul patru, 2-2 pe terenul Arieșului Turda

Universitatea Cluj a scos o remiză, scor 2-2, sâmbătă dimineața, 1 octombrie, pe terenul formației Sticla Arieșul Turda, într-o partidă care a contat pentru etapa a 6-a a Ligii a 4-a.

andrei-hatiegan-u-cluj

„Studenții” au ratat două ocazii importante prin Lemac și Bercea în debutul primei părți, iar gazdele au profitat și au deschis scorul prin David în minutul 18, Universitatea fiind condusă pentru prima oară în acest sezon. Zece minute mai târziu, Dorin Goga avea să restabilească egalitatea cu un lob spectaculos peste portar, minutul 28, scor cu care cele două formații au intrat la vestiare.

Arieșul a trecut din nou la conducere pe tabelă în repriza secundă, după reușita lui Silaghi în minutul 59 din pasa lui Toth.

Intrat în partea a doua, Andrei Iuliu Hațiegan a restabilit egalitatea pentru „șepcile roșii” în minutul 75 și a adus un punct Universității în această partidă împotriva unui adversar care se anunță a fi o candidată certă la promovarea în „C”.

Aproximativ 2000 de fani ai Universității Cluj au făcut deplasarea cu mașinile personale sau autocare la Turda pentru a-i încuraja pe elevii lui Marius Popescu și Zsolt Szilagyi pe stadionul municipal.

Echipele de start (știridesport.ro):

„U” Cluj: Man – Fizeșan, Abrudan, Cîndea, Hîmpea – Giurgiu (C), Moșuți – Lemac (Haţiegan 60), Goga, Bercea- Pintea (Paşca 87).
Rezerve: Pop – Popa, Nistor, Irimie, Kilin, Hațiegan, Pașca.

Arieşul: Lakatos – 10. Kiesz, 17. Soporan, 5. Szakacs, 4. Nicoară (Cecalacean 77), 11.Tot, 15. Cocoară, 8.Savu (R. Moldovan 90), 7. Silaghi, 13. Mărie, 2. David.
Rezerve: 12. Ursu, 16. Otvos, 14. Fekete, 9. Lakatus, 19. Rareş Moldovan.

Următoarele partide pentru „U” Cluj vor fi, primul în Cupa României, miercuri, 5 octombrie, pe Cluj Arena, tot cu Sticla Arieșul Turda, meci restant din prima etapă, iar cel de-al doilea sâmbătă, 8 octombrie, când va primi vizita formației Atletic Olimpia Gherla, de la ora 16:00.

De precizat că, la Tribunalul Botoşani, a fost deschisă în această săptămână, în mod oficial, procedura de faliment a FC Universitatea Cluj, societate care îi aparţine în acte lui Florian Walter, dar care nu mai are nicio legătură cu actuala echipă din Liga a IV-a.

Foto: Cristian Cosma (Faceobok.com/FCUCluj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.