Nu cresc preţurile chiriilor la Cluj-Napoca în 2014

Preţurile chiriilor în Cluj-Napoca nu vor creşte în 2014, cel puţin nu în prima parte a anului, ba chiar vor fi mai mici faţă de anul trecut, cred specialiştii.

chirie cluj

Cele mai căutate pe piaţă sunt apartamentele cu o cameră, care se închiriază cu preţuri care pornesc de 100 de euro şi ajung la 300 de euro, în funcţie de dotări şi de zona în care este locuinţa. Mai ieftine sunt apartamentele cu trei camere, care se închiriază cu 350 de euro şi chiar 900 de euro.

Locuinţele cu două camere sunt foarte căutate, iar preţurile variază între 180 şi 500 de euro lunar. Astfel, în cartierul Mănăştur, preţul de închiriere a unui apartament cu două camere este între 180 și 220 euro pe lună, în timp ce, în Mărăşti, preţurile variază între 200 şi 250 de euro. Zona Grigorescu şi cea centrală sunt ceva mai scumpe, chiriile ajung chiar şi la 250 – 300 de euro, la fel ca în cartierul Zorilor.

Una dintre cele mai scumpe zone de închiriat este cea din apropierea mall-ului din cartierul Gheorgheni. În blocurile noi de aici, un apartament cu două camere se închiriază chiar şi cu 500 de euro. O variantă mai ieftină sunt apartamentele din Floreşti, unde preţurile sunt cuprinse între 100 şi 150 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.