O clujeancă reprezintă România la Miss World 2014! FOTO

Iulia Monica Dumitrescu este clujeanca care va reprezenta România în cadrul competiţiei internaţionale de frumuseţe Miss Asia Pacific World 2014 din Coreea de Sud.

În urma selecţiei naţionale Miss Asia Pacific World Romania 2014, organizate în data de 25 martie de către agenţia ExclusivEvent, agenţia deţinătoare a licenţei Miss Asia Pacific World în România, Iulia Monica Dumitrescu a fost desemnată oficial Miss Asia Pacific World România 2014, urmând să reprezinte România în cadrul Miss Asia Pacific World 2014.

Tânăra are 21 ani, 1.72 m înălţime, având dimensiunile de 88-61-90 şi este studentă în anul 3 la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul „Universităţii Babeş Bolyai”.

Iulia vorbeşte la perfecţie 5 limbi străine: engleza, germana, spaniola, italiana şi maghiara amănunt extrem de important pentru participarea sa din Coreea de Sud.

iulia monica dumitrescu6

Clujeanca este pasionată de modeling, călătorii şi dansul, iar de curând şi-a deschis propria afacere în Cluj Napoca, o agenţie de modele

Iulia Dumitrescu, deţinătoarea a titlului „Miss Asia Pacific World România 2014” va pleca în data de 18 mai sa reprezinte România în Seoul, acolo unde va concura în perioada 18 mai – 01 iunie alături de alte aproximativ 70 candiate din întreaga lume pentru câştigarea competiţiei Miss Asia Pacific World.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.