O frumoasa divă a Clujului, participantă într-un concurs de frumuseţe organizat de PlayBoy România

Clujeanca Tania Pintea, intrata in atentia mass-mediei locale dupa ce a fost surprinsa de un ziar local la o plimbare cu Radu Moisin, fostul primar al municipiului Cluj-Napoca, isi incearca norocul intr-o competitie a frumusetii organizata sub egida PlayBoy Romania. 

Tanara spera ca formele sale apetisante si orele petrecute la sala o vor ajuta sa cucereasca inimile a cat mai multi barbati in concursul CyberGirl. Aceasta poate fi votata AICI.

Si nu doar fostul primar a fost fermecat de frumusetea tinerei, până şi cunoscutul interlop clujean Nelson Mondialu s-a lasat vrăjit de micuţa divă a Clujului.

Intr-un interviu acordat de frumoasa brunetă publicaţiei Clujul Liber, aflăm că inteligenta, sinceritatea si simtul umorului sunt principalele calitati pe care le cauta ea la barbatul ideal. Si se pare ca le-a gasit, caci tanara si-a oficializat de curand relatia cu un rugbist clujean si angajat al firmei de protectie si paza „Scutul Negru”. Daca barbatii cu asemenea calitati sunt, in general, greu de gasit, in mod sigur ea si-a gasit un „greu” care sa-i fie alaturi la bine si la rau.

Tania este studenta la Peisagistica la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) si va schimba prefixul in luna decembrie, cand va implini frumoasa varsta de 20 ani. Asa cum ii sade bine unei dive, este o clienta fidela a cluburilor, cafenelor si bistrourile din zona centrala.

tania pintea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.