O grupare naţionalistă din Timişoara le dă ţigăncilor sterilizate 300 de lei

tiganciFaptul că femeile de etnie rromă sunt recunoscute pentru faptul că fac copii pe bandă rulantă, nu mai e o noutate. O grupare naţionalistă din Timişoara a găsit însă soluţia pentru stoparea înmulţirea acestora în vestul ţării: le oferă bani familiilor care nu mai fac copii.

Dacă francezii le dau bani rromilor să se întoarcă în ţară, gruparea intitulată „Naţionaliştii autonomi”dă bani femeilor care aduc dovada că au fost sterilizate în acest an.

„Oferim o recompensă de 300 de lei fiecărei femei ţigănci, din zona Banatului, ce poate prezenta un act medical care să dovedească că s-a supus voluntar unei operaţii de sterilizare în anul 2013. Dacă nu-şi pot educa progeniturile pentru a nu mai fi o povară a societăţii româneşti, noi le oferim GARANTAT 300 de lei pentru operaţia de sterilizare voluntară efectuată în anul 2013”, se arată în anunţul de pe site-ul grupării, potrivit debanat.ro.

Femeile interesate de această ofertă pot lua legătura cu membrii grupării. Printre obiectivele grupării se mai numără şi: „conservarea genotipului rasial, a patrimoniului genetic moştenit de la strămoşii noştri, ca parte integrantă a identităţii noastre”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.