O nouă ediţie de CLUJOTRONIC – Electro Arts Festival, la sfârşit de septembrie, în curtea Muzeului de Artă din Cluj!

Au trecut deja șapte ani de când Clujotronic, proiectul conceput de către Centrul Cultural German Cluj-Napoca împreună cu Institut Français de Cluj aduce inovații din arta digitală la Cluj-Napoca și creează o platformă pentru mințile creative și pasionații de tehnologie deopotrivă.

Pregătiţi-vă pentru un sfârșit de lună septembrie cu muzică electronică, artă vizuală, jocuri digitale, instalații interactive, dezbateri și ateliere, Clujotronic le aduce pe toate, în curtea Muzeului de Artă din Piaţa Unirii.

În perioada 28-30 septembrie clujenii sunt aşteptaţi să experimenteze oportunitățile pe care le oferă fuziunea noilor tehnologii cu arta contemporană sub forma unor proiecte inovatoare prezentate de către artiști germani, francezi și români.

Experți din domeniul jocurilor digitale aduc la Cluj cele mai noi creații și discută despre aspectele tehnice și creative ale culturii jocurilor.

Dezvoltatorii de jocuri video amatori au ocazia să își dezvolte cunoștințele luând parte la ateliere sau să realizeze chiar ei un joc în cadrul unui Game Jam de 24 de ore. Așadar, nu vor lipsi nici anul acesta jocurile digitale captivante și instalațiile interactive iar concertele vă recomandăm să nu le ratați!

Mai multe informaţii despre program şi evenimente pe pagina Clujotronic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.