Vedeta Clujului, Nelson Mondialu, a scos o nouă melodie de Crăciun – „Colinda Romănilor”. Vă place?

Cunoscuta vedetă a Clujului, Nelson Mondialu, a lansat un nou videoclip dedicat sărbătărilor de iarnă, dar nefiind prieten cu limba română a scris greșit cuvântul „romănilor”, în loc de „Colinda Românilor.

Videoclipul piesei Colinda Românilor a fost realizat cu cadre panoramice superbe din zona de munte a Apusenilor, iar Nelson le-a urat tuturor sărbători fericite.

Clipul a strâns deja peste 200.000 de vizualizări în cinci zile de când a fost încărcat pe canalul Youtube oficial al lui Nelson.

„Acest colind și acest videoclip vi-l ofer în dar acum, în cea mai frumoasă perioadă a anului! Am asezat aceste randuri ca si intr-o carte postala, cum am putut mai bine tot ceea ce înseamnă Crăciunul…magia sarbatorilor de iarna, în sânul familiei! Când am privit pentru prima oară videoclipul am plâns, sper să vă transmită și vouă bucuria, liniștea și pacea pe care trebuie să o avem cu toți acasă DE CRĂCIUN! Vă iubesc și vă doresc sărbători fericite cu sănătate și cei dragi alături!”, a scris Nelson Pop.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.