O nouă telenovelă în showbiz-ul românesc. Andreea Mantea şi Ştefan Stan sunt din nou împreună

Un nou capitol din povestea de dragoste dintre Ştefan Stan şi vedeta TV Andreea Mantea urmează să fie scris. Cei doi sunt din nou împreună şi pare că se iubesc ca în prima zi, deşi în urmă cu câteva zile păreau despărţiţi definitiv, fără cale de întoarcere. De la telenovela dintre Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea nu am mai avut un cuplu atât de mediatizat în showbiz.

Cei doi au fost surprinşi de paparazzi Cancan TV în faţa blocului Andreei în tandreţuri, semn ca dragostea are capacitatea de a trece peste toate piedicile si de a fi mai puternică decât orice.

Chiar dacă în week-end Andreea s-a refugiat în braţele familiei, iar cântăreţul a stat suspinând acasă, cei doi şi-au băut cafeaua împreună, în această dimineţă.

Ştefan a fost cel care i-a făcut o vizită moderatoarei, iar în jurul orei 14.30, a fost primul care a deschis uşa de la scara blocului, asigurându-se că nu e nimeni care să-i filmeze.

După ce a ieşit şi Andreea din bloc, cei doi s-au sărutat pasional, înainte ca paparazii CanCan să-i suprindă în fapt şi fiecare dintre ei să se îndrepte spre maşina personală.

andreea mantea si stefan stan

Mai multe fotografii pe cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.