O scoala din Cluj-Napoca a organizat Cupa „Simona Halep” la tenis

Școala Gimnazială „Elf” a organizat joi, 6 noiembrie 2014, prima ediție a unui tuneu de tenis pentru copii, denumit Cupa „Simona Halep”, în cinstea jucătoarei române de tenis care a încheiat sezonul pe locul III mondial.

Elevii din clasele gimnaziale și profesorii care s-au înscris în turneu au dorit astfel să o sărbătorească pe Simona Halep pentru încheierea unui sezon cu o evoluție foarte frumoasă: două trofee câștigate, calificarea în semifinalele de la Wimbledon, în finalele de la Roland Garros, Madrid și Turneul Campioanelor WTA de la Singapore, dar mai ales pentru evoluția fantastică din grupele Turneului Campioanelor, în care a învins-o pe Serena Williams, numărul 1 mondial.

Cupa „Simona Halep” a fost organizată de profesorul de sport al Școlii „Elf”, la care au participat 40 de elevi din clasele V-VIII (22 la secțiunea „tenis de câmp” și 18 la secțiunea „tenis de masă”) și 8 profesori. Câștigătorii au primit medalii, iar cel mai bun jucător de tenis a primit Cupa „Simona Halep”. Toți copiii s-au bucurat de o zi superbă, în care au domnit voia bună și „fair play”-ul. Pentru a participa la acest turneu, elevii școlii s-au antrenat câteva zile, la orele de sport, în pauze, după programul de școală, sub coordonarea domnului profesor Cosmin Comșa, absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, specializarea tenis.

„Am lansat această inițiativă pentru a o sărbători pe Simona Halep, o jucătoare de tenis care a ajuns la un nivel mondial înalt, dar mai ales pentru a oferi copiilor ocazia de a intra în pielea unui campion. Este important pentru ei să înțeleagă că succesul Simonei Halep se bazează în mare parte pe talentul său, dar și pe munca perseverentă și constantă, pe menținerea unui echilibru între pregătirea fizică și cea mentală. Participând la acest turneu, copiii au învățat despre motivația de a fi mai buni, de a gândi strategii pentru a depăși obstacole, de a învăța din greșeli și de a te bucura, în spirit sportiv, de succesele tale și ale celor de lângă tine”, au declarat organizatorii turneului.

Castigatorii turneului

castigatori cupa simona halep - scoala Elf

Tenis de câmp:

Cupa „Simona Halep” – Șerban Cușnarencu, clasa a VI-a

castigator cupa simona halep scoala elf

Medalia de aur – Dan Rozor, clasa a V-a
Medalia de argint – Andreea Baciu, clasa a VIII-a
Medalia de bronz – Dan Mitreanu, clasa a VII-a

Tenis de masă:

tenis de masa cupa simona halep

Medalie de aur – Andrei Lupșa, clasa a VII-a
Medalie de argint – Darius Dobra, clasa a VIII-a
Medalie de bronz – Ștefan Barabulă, clasa a V-a

Profesori:

Cupa „Simona Halep” – Adriana Boilă („Madame”)

One thought on “O scoala din Cluj-Napoca a organizat Cupa „Simona Halep” la tenis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.