Oana Murariu, deputat USR PLUS de Cluj, deschide un nou birou parlamentar în județ

Oana Murariu, deputat USR PLUS, anunță deschiderea celui de-al doilea birou parlamentar în Cluj, în orașul Huedin, facilitând astfel comunicarea cu locuitorii din partea de vest a județului. Clujenii se vor putea programa pentru audiențe la sediul biroului din str. Horea, numărul 2, tel. 0364 808 736.

Mai multe informații pe site-ul https://oanamurariu.ro/.

Pe lângă informarea cetățenilor cu privire la activitatea parlamentară, obiectivul este și de a menține dialogul cu autoritățile locale pentru a identifica rapid soluții concrete la problemele specifice zonei. 

Prin deschiderea și operaționalizarea biroului parlamentar din Huedin doresc să fiu cât mai aproape de clujeni. Pentru a da rezultate, interacțiunea cetățenilor cu reprezentanții aleși în Parlamentul României trebuie să fie rapidă, ușoară și la îndemână. Împreună cu ceilalți parlamentari USR PLUS încercăm să acoperim o zonă cât mai mare din județ pentru a încuraja oamenii să-și transmită opiniile și propunerile ce intră în competența noastră.

Pe de altă parte, consider că, numai prin menținerea activă a relației cetățean-autorități locale-autorități centrale/ parlamentari, vom reuși să implementăm măsuri și proiecte eficiente, adaptate nevoilor fiecărei comunități. Îi încurajez pe oamenii să mă contacteze, prin toate mijloacele puse la dispoziție, programul de audiențe ocupând un rol principal în activitatea mea de parlamentar. Până acum, am avut peste 30 de întâlniri directe cu oamenii în cadrul audiențelor, dar și multiple solicitări primite pe email sau pe rețelele de socializare„, a declarat Oana Murariu, deputat USR PLUS de Cluj.

Oana Murariu este Secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaților și face parte din Comisia juridică, de disciplină și imunități din Camera Deputaților.

One thought on “Oana Murariu, deputat USR PLUS de Cluj, deschide un nou birou parlamentar în județ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.