Octavian Buzoianu își face reclamă pe ruinele țepei imobiliare Tower din Mănăștur, în care sute de clujeni au fost înșelați de afaceristul Mihai Chezan

Unul dintre păgubiții afacerii de tristă amintire „Tower” din Mănăștur, inginerul Alin Buzgar, a semnalat presei că Octavian Buzoianu, candidat independent la Primăria Cluj-Napoca și susținut de coaliția PSD-PNȚCD-PND-UNPR-ALDE-PRM, își face reclamă chiar pe ruinele fostului șantier în care sute de clujeni au fost înșelați și țepuiți de afaceristul Mihai Chezan, dând dovadă de un cinism ieșit din comun.

buzoianu campanie banner tower

eClujeanul.ro a primit, la fel ca și alte publicații din Cluj, acest mesaj și îl redăm integral:

„Numele meu este Alin Buzgar, sunt inginer de profesie și sunt unul dintre păgubiții Tower, chiar membru al Asociației Viitorilor Proprietari Tower, în numele căreia ne batem de ani de zile degeaba pentru a ne face dreptate.
Am fost înșelați și furați de ultimii noștri bani, iar aceasta durere nu va trece niciodată. În aceste condiții, am observat cu stupoare, cu șoc, că domnul candidat la Primărie Octavian Buzoianu își face reclamă politica pe ruinele blocului Tower de pe Calea Florești. Cât de cinic trebuie să fii să faci așa ceva? Cât de nesimțit?

Domnul Buzoianu își face reclamă pe cadavrele din beton ale unor bieți pagubiti, e posibil așa ceva? Ce fel de om este acesta, ce caracter are dacă el se pretează la așa ceva?

Consider ca este de datoria dumneavoastra sa sesizati opiniei publice aceste aspecte, deoarece acest domn Buzoianu a fost amendat pentru afisaj ilegal pentru ca a furat startul campaniei electorale. Asa cum am citit in presa locala, el chiar a fost somat de oamenii legii sa le dea jos si refuza sa o faca”, este mesajul inginerului Alin Buzgar.

Biroul Electoral Municipal a decis, în data de 28 aprilie, că Octavian Buzoianu, candidat independent, şi Adrian Gurzău, candidatul PMP, au amplasat materiale de campanie electorală în spaţiul public înainte de data începerii campaniei electorale, încălcând astfel prevedrile legale, potrivit cărora campania electorală începe cu 30 de zile înainte de data desfăşurării alegerilor. Cei doi candidați au fost somați să dea jos bannerele electorale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.