Oficial. Taximetriștii clujeni vor putea circula pe banda de autobuz

Veste bună pentru taximetriștii clujeni. Primăria a adoptat inițiativa de a permite accesul taxi-urilor pe banda dedicată transportului în comun dacă au client.

Proiectul pilot de permitere a accesului pe banda de autobuz va fi implementat pe Bulevardul Titulescu.

Unul dintre demersurile importante ale asociației a fost cel legat de accesul taxiurilor pe benzile dedicate transportului în comun, conform Legii 38/2003.

După un dialog constructiv și argumentat cu administrația, în această săptămână începe derularea unui program pilot, pe Bulevardul Nicolae Titulescu.

Accesul pe banda dedicată este posibil EXCLUSIV cu client, fără îmbarcare/debarcare pasager pe porțiuni în care transportul în comun poate fi perturbat.

Ieșirea de pe banda dedicată se efectuează în Piața Cipariu/C-tin Brâncuși, cu respectarea priorităților. Porțiunea din Piața Cipariu- Piața Ștefan Cel Mare – Piața Avram Iancu NU este accesibilă datorită timpilor de semaforizare scurți.

Rugămintea noastră este să dăm dovadă de atenție sporită la rularea pe banda dedicată și de a nu perturba transportul în comun sau alți participanți la trafic”, a declarat reprezentații Asociației Taximetriștilor Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.