Olimpia Cluj se pregăteşte de Champions League pe plan local

După un stagiu de pregătire de zece zile la Ocna Şugatag, campioana CFF Olimpia Cluj se întoarce duminică la Cluj pentru a pregăti partidele din cadrul UEFA Champions League la fotbal feminin.

olimpia cluj

Elevele pregătite de Mirel Albon vor disputa o partidă amicală luni, 21 iulie, de la ora 11:00, la baza Clujana, în compania polonezelor de la Medyk Konin.

La capitolul transferuri, „olimpicele” şi-au întărit lotul cu patru jucătoare noi, dintre care trei portari: Andreea Părăluţă (ASA Târgu Mures), Eniko Kadar (Lefkothea Latson, Cipru) şi o tânără speranţă de numai 15 ani, Darle Giorgiana, de la Independenta Baia Mare, ultima fiind portarul naţionale U15.

De asemenea, Olimpia a transferat-o şi pe Teodora Meluta, căpitanul naţionale U15 de fotbal feminin, jucătoare originara din Bucuresti care a jucat fotbal feminin timp de 3 ani la o echipa de baieti, refuzând legitimarea la singura şi celebra echipa de fotbal feminin din Bucuresti afiliată la FRF.

CFF Olimpia Cluj s-a despărţit în acest sezon de două jucătoare, Alexandra Iuşan – transferata în Cipru şi Daniela Gurz, transferata in Franta la FC Metz.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.