Peste 8.500 de bilete de autobuz cumpărate prin SMS într-o lună de la implementare

Noul sistem de cumpărare a biletelor prin SMS, implementat de aproape o lună de către Compania de Trasport Public Cluj-Napoca, este un succes. Peste 8.500 de clujeni şi-au achiziţionat bilete virtuale prin SMS, anunţă CTP Cluj printr-un comunicat.

DSCN7315-h599

Conform Companiei de Transport Public Cluj-Napoca, din data de 18 iunie până în 13 iulie, prin intermediul SMS-urilor au fost vândute aproximativ 8.600 de titluri de călătorie, dintre care 85% au fost pentru o călătorie valabilă pe o linie de transport, iar 10% pentru călătorii de o oră în zona metropolitană.

Cum cumperi bilete prin SMS?

Trebuie să trimiţi numărul liniei printr-un SMS la 7478, iar în cel mult un minut vei primi un mesaj de confirmare care conţine un cod. Biletul este valabil 45 de minute şi costă 50 de eurocenţi plus TVA. Biletele valabile o oră pe toate liniile se trimite litera T la 7478 şi se plătesc 90 de eurocenţi, iar pentru un abonament de o zi se trimite litera A şi se plătesc 2 euro 60 plus TVA.

Pentru toate liniile din zona metropolitană şi urbană Cluj se pot achiziţiona abonamente valabile 40, 60, 80 de minute sau o zi în întreagă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.