One-man-show Florin Piersic jr. revine pe scena Operei Naționale din Cluj, in spectacolul „Freak Show”

După succesul spectacolului SEX DRUGS ROCK AND ROLL, cu care a obținut premiul UNITER pentru cel mai bun actor al anului 2002, Florin Piersic jr. revine la Cluj cu o nouă reprezentație a spectacolului „FREAK SHOW”. Evenimentul va avea loc luni, 25 aprilie, la Opera Națională din Cluj, începând cu ora 19:00.

Realizat după un material scris de Florin Piersic jr., în regia și interpretarea sa, FREAK SHOW este un one-man-show unic în România, un spectacol dinamic, gândit astfel încât să țină publicul cu sufletul la gură, timp de două ore. Cei prezenți vor avea ocazia să urmărească evoluția cameleonică a unui singur actor care se transformă continuu în alt personaj, într-o succesiune halucinantă. Miliardar de carton, muncitor pe șantier, bancher, pensionar, producător de film sau profesor – acestea sunt doar câteva dintre cele 13 personaje pe care Florin Piersic jr. le aduce în lumina reflectoarelor.

Premiera absolută a spectacolului a avut loc pe 7 decembrie 2013.

În 2014, FREAK SHOW a participat ca spectacol invitat la Festivalul Internațional de Teatru (Sibiu), Festivalul de Teatru Nou (Arad – Teatrul Clasic), Gala Star (Bacău), Gala FESTCO (București – Premiul Special al Juriului, secțiunea Off), Festivalul Ideo ideis (Alexandria), Zilele Humorului (Gura Humorului), Festivalul Butterfly Effect (Galați).

FREAK SHOW a fost prezentat cu succes publicului român din Germania (Koln), Canada (Toronto, Calgary, Ottawa, Moreal), Belgia (Bruxelles – Centrul Cultural BOZAR), Franța (Toulouse – Theatre de la Comedie), Marea Britanie (Londra – Leicester Square Theatre) și a primit aplauze îndelungi din partea spectatorilor care au umplut sala Operei Naționale din Timișoara.

Biletele au fost puse în vânzare la casa de bilete a sălii de spectacol, la stand-ul Ticketnet din Cora Cluj și online pe www.ticketnet.ro , www.bilet.ro și www.biletmaster.ro. Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: 30 lei – Cat.II, 40 lei – Cat.I și 50 lei pentru categoria VIP. Studenții, posesori de „STUDENT CARD”, beneficiază de o reducere de 10% din valoarea prețului afișat.

AFIS-FREAK-Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.