OPINIE – Propunere inedită: Cum ar fi ca Armin van Buuren să devină ambasador al Clujului peste hotare?

Indiscutabil simpaticul DJ olandez Armin van Buuren este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști din zona Electronic Dance Music (EDM) și a dovedit-o în toate cele trei ediții ale festivalului UNTOLD. În prezent se află pe locul 4 în clasamentul general al portalului djmag.com.

În urma show-ului de cinci ore pe care l-a susținut și anul acesta la UNTOLD, în ziua a treia, m-am gândit la o propunere interesantă: Armin să devină ambasador al municipiului Cluj-Napoca peste hotare și să ducă imaginea orașului nostru la toate concertele și festivalurile pe care le onorează. Cum ar fi ca acest lucru să devină posibil? Nu știu dacă s-a mai gândit cineva la asta, dar pentru imaginea Clujului ar fi un plus. Și nici nu cred că ar refuza această propunere dacă i-ar face-o cineva din administrația locală, cineva cu o viziune pe termen lung. Totuși omul acesta e însuși un fenomen global, are peste 9 milioane de fani pe Facebook, e urmărit pe toate canalele posibile de socializare, adună milioane de urmăritori pe live-urile făcute de prin festivalurie și evenimentele la care participă, are o comunitate de fani impresionantă, imaginați-vă cât de mult ar avea orașul nostru de câștigat dacă un artist ca el ar face puțin endorsment pentru Cluj printr-o amplă campanie de marketing. Gândiți-vă cât de mult ar avea de câștigat orașul dacă ARMIN ar purta un tricou cu sigla noastră, o insignă sau o șepcuță branduită cu numele Clujului. Orașul ar apărea în toate fotografiile oficiale de la toate evenimentele, ar apărea în toate video-urile de prezentare și Clujul ar fi pe buzele a milioane de fani. Cât de tare ar fi asta?

La fiecare ediție de UNTOLD, olandezul și-a declarat dragostea pentru țara noastră și pentru Cluj, de ce nu să profităm și noi puțin ca oraș de notorietatea și imaginea sa?

Make this possible!

Foto: UNTOLD.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.