Ordinul lui MRU pentru cei din Forţa Civică: „Fiţi prezenţi pe Facebook!”

Nimeni nu trebuie să rămână fără pagina de Facebok, e anunţul făcut, duminică, de Mihai Răzvan Ungureanu liderilor formaţiunii politice Forţa Civică.

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, s-a întâlnit, duminică, la Arad, cu liderii filialelor FC din vestul țării, aceasta fiind prima întâlnire regională.

Organizată la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, la întâlnire au fost prezenți aproximativ 300 de membri şi simpatizanţi din judeţele Arad, Bihor, Hunedoara, Timiş şi Caraş Severin, alături de membri şi lideri ai PDL Arad.

În discursul său, Mihai Răzvan Ungureanu le-a cerut şefilor de filiale locale să depună eforturi pentru a mări numărul de membri, dar acest lucru să fie făcut în funcție de „calitate”, nu de „cantitate”.

„Toţi şefii de organizaţii au termen ca până la 15 octombrie să sporească de trei ori numărul de membri de acum. Dar, nu orice fel de resursă umană. Nu judecăm după cantitate, ci după calitate. Fiecare membru de partid în parte, începeţi să vorbiţi, fiţi apostolii acestui fel de a face politică. Fiţi pescuitori de oameni, dar aveţi grijă ce alegeţi. Este nevoie ca Forţa Civică să crească, mai ales pe seama celor care nu se duc la vot”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

De asemenea, M.R.U. le-a cerut membrilor de partid să folosească rețelele de socializare pentru a transmite mesajul Forței Civice.

„Celor din organizaţia de tineret le spun să nu existe membru care să nu aibă pagină de Facebook. Dar nici membri ai organizaţiei de seniori şi, în general, niciun membru al nostru nu ar trebui să fie lipsit de un asemenea instrument de comunicare. Și eu am învăţat pe Facebook în ultimele două luni, deci poate oricine. Pentru noi, reţelele de socializare, prezenţa în internet în general, este o componentă esenţială a campaniei pe care partidul şi-o face în acest moment. De altfel, ICCD a crescut de la o adresă de e-mail. Este felul în care facem noi politică astăzi. Adresându-ne şi către acel electorat care este alfabetizat din punctul de vedere al comunicării electronice”, a mai spus Ungureanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.