Bomba-sexy de la Judecătoria Cluj munceşte din greu. 67 de procese judecate într-o singură zi!

Ruxandra Popa, bomba-sexy de la Judecătoria Cluj, îşi ia în serios meseria de magistrat şi munceşte din greu în fiecare zi. Aceasta a judecat nu mai puţin de 67 de dosare în nu mai puţin de cinci ore. Mulţi dintre bărbaţii prezenţi în sală au fost şocaţi de frumuseţea ei.

Blonda de la Secţia Civilă a Judecătoriei Cluj-Napoca nu se gândea, pe când poza provocator în costum de iepuraş în lenjerie roz, că va ajunge să poarte roba de magistrat şi va avea 67 de dosare de rezolvat. Avocaţii şi toţi care au lucrat alături de ea au numai cuvinte de laudă, ca şi magistrat, dar nu şi pentru gestul ei de la 22 ani când a pozat în lenjerie şi cu urechiuşe de iepuraş roz.

„Ca şi magistrat, este ok. Dezbate, este meticuloasă, are răbdare, este procedurală, ceea ce ne interesează pe noi ca şi avocaţi. Ce a făcut în viaţa personală este problema ei. Este o situaţie generală, este valul tinerilor care fac chestii de bravadă, sexuale, iar valorile morale sunt lăsate în umbră. Ei nu se gândesc să fie un om cumpătat că cine ştie ce o să facă în viitor, îi interesează numai momentul, fac prostii care poate le influenţează toată viaţa şi le regretă. Cu siguranţă că şi ea regretă. Ajung la vârstă maturităţii, se căsătoresc, au copii şi te întreabă copilul: mamă da’ cum îmi spui tu să nu mă îmbrac aşa? Sau soŢul: păi tu ai fost fată serioasă, dacă ai făcut asta, cine ştie ce ai mai făcut. Şi-ţi tai craca de sub picioare căci magistratura este o meserie sobră. De frumoasă, îi frumoasă ca-n reviste, a spus o avocată, citat de CANCAN.ro

Judecătoarea Popa a avut pe rol diverse cauze, de la somaţii de plată şi plângeri contravenţionale până la dosare de fond funciar şi cereri de încredinţare a copilului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.