Denisa Pastor, viitoarea noră a lui Ioan Rus nu ratează nici o ocazie de a-şi bucura fanii cu imagini provocatoare

Denisa Pastor este, de ceva timp, iubita lui Alex Rus, fiul fostului ministru de Interne Ioan Rus, cei doi fiind unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea mondenă locală.

Frumoasa divă a Clujului nu ratează nici o ocazie de a-şi bucura fanii de pe Facebook cu fotografii provocatoare, care îi scoate în evidenţă bustul generos şi corpul lucrat la sală, aşa cum îi şade bine unei domnişoare.

Juniorul familiei Rus îşi răsfaţă iubita aşa cum se cuvine, cu cadouri scumpe şi excursii prin toată Europa, lucru care ne face să ne întrebăm, pe când pasul cel mare spre iminenta nuntă?

denisa pastor 2

denisa pastor

2 thoughts on “Denisa Pastor, viitoarea noră a lui Ioan Rus nu ratează nici o ocazie de a-şi bucura fanii cu imagini provocatoare

  1. Ioan Rus este un prost serios. Ioan Rus – vicepreședinte P.S.D. – a studiat la Academia Ștefan Gheorghiu și a fost unul din cei mai activi membri ai Uniunii Tineretului Comunist. La 20 octombrie 2011 populaţia României era de 20.121.641 persoane, dintre care 16.269.839 de persoane au vârste de cel puţin 18 ani. Faţă de situaţia existentă la recensământul anterior, populaţia a scăzut cu 1.559,3 mii persoane. La referendumul de demitere a lui Traian Băsescu din 2012 au participat 8.459.053 de personae. La referendumul de demitere a lui Traian Băsescu din 29 iulie 2012, au drept de vot un număr de 18.292.514 ???!!! persoane, conform datelor oficiale prezentate de ex-ministrul Adiministrației și Internelor, Ioan Rus. Quod erat demonstrandum…

  2. cine plm mai e si gioarsa asta plasticata?promovati toate japitele,curvele ordinare si taraturile ahtiate dupa poola

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.