Organizatorii UNTOLD și Neversea debordează de optimism și vor să organizeze festivalurile în acest an, dar autoritățile le taie aripile

În plină pandemie de coronavirus și cu o campanie de vaccinare care avansează cu dificultate, organizatorii celor mai importante festivaluri din România, UNTOLD și NEVERSEA, debordează de optimism și vorbesc deja despre desfășurarea celor două evenimente din această vară, deși șansele să fie organizate sunt mici și în acest an datorită.

Într-un interviu acordat unui tabloid, PR-ul UNTOLD și Neversea speră că anul acesta totul va reveni la normal, deși cifrele și rata de infectare destul de mare o contrazic.

„La vară ne vom distra, vom cânta și vom dansa și la Neversea și la UNTOLD. Suntem optimiști și încrezători că există soluții să organizăm, în cele mai bune și sigure condiții, ambele festivaluri, iubite de sute de mii de oameni din întreaga lume.

Încrederea că ne vom revedea cu toții, bine și sănătoși, vara asta, vine și ca urmare a veștilor bune legate de disponibilitatea vaccinului anti-COVID 19 la scară mondială, precum și a dezvoltării testelor rapide, care vor permite testarea în masă. Față de vara anului trecut, cea care urmează va fi mult mai aproape de normalitatea pe care o așteaptă întreaga planetă”, a declarat PR-ul celor două festivaluri, Ioana Chereji.

Chereji susține că participanții vor fi în siguranță la UNTOLD și Neversea.

„Participanții trebuie să știe că vom lua toate măsurile de siguranță necesare pentru a organiza festivalurile și vor fi informați din timp despre toate deciziile pe care le vom lua pentru edițiile din 2021. Toată lumea va fi în siguranță la evenimentele noastre. Lucrăm pentru siguranța tuturor la festivalurile din 2021 încă din luna septembrie a anului trecut.

Atunci a fost creat un grup de lucru cu reprezentați ai Guvernului, noi și alți organizatori de evenimente din România, pentru a identifica toate măsurile pe care trebuie să le pregătim, pentru a relua evenimentele mari, în 2021, în cele mai sigure condiții.

În toată lumea, industria de evenimente se pregătește pentru o vară intensă, plină de activități care îi vor readuce aproape pe fani și artiști”, a mai declarat aceasta.

PR dus la extrem

„Nu am încetat niciodată să fim optimiști și încrezători într-un viitor mai bun, sigur și sănătos. În toată această perioadă ne-am adaptat, am lucrat la proiectele noi, dar și la pregătirea edițiilor următoare. Astfel că UNTOLD și Neversea 2021 vor fi cele mai sigure evenimente și cele mai emoționante de până acum! Organizate, bineînțeles, în cele mai bune și sigure condiții. Vaccinul și testele rapide ne dau încredere că vara anului 2021 va fi mai aproape de normalitate decât anul care tocmai a trecut„, a mai declarat Ioana Chereji.

Reprezentanții Comitetului Național pentru Situații de Urgență și autoritățile locale susțin la unison că anul acesta este puțin probabil să fie organizate marile festivaluri ale României.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.