Orice business trebuie să existe online! Servicii profesionale de promovare pe internet și optimizare SEO!

Dacă ai o firmă sau un business activ, indiferent de domeniul de activitate, și ești în căutarea unui specialist în promovare online care să te ajute la gestionarea relației cu potențialii clienți prin intermediul celor mai populare rețele sociale, atunci apelează la Metabucket – oferim o paletă largă de servicii online la cele mai mici prețuri de pe piață.

foto © www.medicalnewstoday.com
foto © www.medicalnewstoday.com

Știm cât este de dificil să te promovezi în ziua de azi, costurile de publicitate sunt uriașe, iar rezultatele de obicei lasă de dorit, de asta Metabucket s-a hotărât să sprijine mediul de afaceri românesc, și nu numai, cu o ofertă de servicii la prețuri avantajoase și foarte mici – poate cele mai mici de pe piață. Gratis nu putem să muncim, din motive lesne de înțeles, avem și noi cheltuieli și facturi de plătit, dar nu lucrăm nici scump, tocmai pentru a veni în ajutorul dumneavoastră!

De ce să lucrați cu Metabucket?

Pentru că avem o experiență de peste 5 ani în Social Media și elaborarea de strategii online pentru creșterea vizibilității pe internet ale unor societăți din diverse arii de activitate. Pentru că știm foarte bine mediul în care ne desfășurăm activitatea. Pentru că vom munci cu drag și foarte mult spor la proiectul dumneavoastră și ne vom da silința să vă obținem rezultatele pe care le așteptați. Pentru că vom face tot posibilul și tot ceea ce depinde de noi ca business-ul dumneavoastră să ajungă la cât mai mulți potențiali clienți. Pentru că pe parcursul colaborării noastre vom fi sinceri și serioși, vom păstra legătura cu dumneavoastră în permanență și nu vă vom promite marea cu sarea.

Nu avem o baghetă magică cu care să vă aducem sute de mii de vizitatori pe site-ul dumneavoastră, mii de fani pe facebook într-o singură zi și nu vă putem garanta sute de clienți. Nimeni nu o poate face, iar cei care vă promit asta în mod sigur o fac pentru a încerca să vă ia banii cu orice preț. Noi nu vrem să fim luați drept „o altă firmă care vrea să ne ia banii”, ne dorim să fim priviți ca pe un partener de încredere și pe un prieten la care să puteți apela oricând atunci când aveți vreo nelămurire, sugestie sau idee inedită.

Metabucket oferă servicii de optimizare SEO și promovare online prin Social Media, realizăm campanii pe bloguri sau campanii vizuale.

Ne dorim clienți îndrăzneți, deschiși la minte și serioși. Pentru cei care sunt interesați de o colaborare cu noi, sunteți rugați să ne trimiteți un email pe adresa [email protected] în care să ne spuneți ce vă doriți mai exact de la noi.

Mai multe detalii despre prețuri aflați de pe site-ul nostru oficial: metabucket.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.